Nyheder

Klimaangst

Et gruppeforløb for unge (15-22 år)

Vores dygtige praktikant starter et gruppeforløb, for dig der oplever at klimabekymringerne og de tunge tanker om fremtiden fylder og påvirker din hverdag. Gennem gruppeforløbet kan du møde andre der har det ligesom dig, blive klogere på mekanismerne bag bekymringerne, og du vil få redskaber til at håndtere dem bedst muligt.

Gruppen starter når der er nok tilmeldinger og forløber over fem onsdage. At deltage i gruppeforløbet er i princippet gratis, men der bedes om et symbolsk beløb på 300 kr. for alle fem sessioner. Beløbet går udelukkende til UngLiv.dk's Fond, der støtter økonomisk udfordrede unges adgang til kvalificeret psykologbehandling.

Da klimaangst og klimabekymringer endnu er et relativt nyt fænomen, som der først nu bliver sat mere fokus på, er dette gruppeforløb sandsynligvis det første af sin slags i Danmark.

Her er altså en unik mulighed for at få hjælp til sine tunge tanker om vores klima i fællesskab med andre, der har det ligesom dig. Kontakt Mie hvis du tænker gruppen er noget for dig. Læs mere om gruppen her