I UngLiv.dk er vi eksperter i terapeutisk arbejde med børn, unge og unge voksne

Om os

Vi har mange års erfaring med de særlige udfordringer og problemer, et sårbart ungdomsliv kan være præget af.

UngLiv.dk blev etableret i 2006 af Marianne Schøler der har mange års erfaring fra blandt andet PPR, kliniske og specialpædagogiske tilbud. Visionen har fra starten været, at tilbyde den aller bedste hjælp til sårbare og udsatte børn og unge.

Derfor er alle psykologerne i UngLiv.dk eksperter i det terapeutiske arbejde, og vi uddanner os løbende for at sikre en grundig indsigt i børn og unges særlige behov og vanskeligheder. Vi er gode til at spotte det sårbare – men vi besidder også en stærk erkendelse af, at rigtig mange børn og unge indeholder virkelig stærke ressourcer og har nogle helt unikke kvaliteter, der ikke må overses i et ellers sårbart ungt liv.

 

Kort sagt: Vi brænder for at gøre en positiv forskel. Uanset om du er barn, ung, pårørende eller faggperson vil du altid blive mødt af nærværende og engagerede psykologer. Vores tilgang og også vores lokaler er hyggelige og hjemlige, og vi gør alt hvad vi kan for at danne en tryg og udviklende ramme om alle forløb.

Læs her om forløb hos os.

Vi arbejder ud fra en Kognitiv AdfærdsTerapeutisk referenceramme (KAT), da vi har erfaret, at denne metode netop matcher børn, unge og unge voksne særligt godt.

U

Kognitiv Adfærdsterapi

Som navnet antyder kigger vi både på tanker og overbevisninger (kognition) og adfærd. Men vi ser bestemt også på følelser, værdier og behov.

Den kognitive metode giver rigtig mange muligheder og fordele for børn og unge.

Læs mere

U

Kognitiv LivsVejledning

En metodisk videreudvikling i samarbejde med professor Jan Tønnesvang fra Århus Universitet.

I Kognitiv LivsVejledning arbejder vi med nogle af de vigtige elementer der er på spil når unge skal tage selvstændige beslutninger om egen livsbane.

Læs mere

Vores arbejde

Vi behandler en lang række specifikke problemtyper hos børn og unge såsom angst, depression, kriser og stress, selvværdsproblemer, selvskade, spiseforstyrrelser & misbrug, generel mistrivsel mm. 

Der er desværre ikke mulighed for at bruge henvisning fra egen læge til at få sygesikringstilskud hos UngLiv.dk.

Vi modtager bevillinger fra kommuner samt udvalgte sundhedsforsikringer og forsikringsselskaber.

Vi giver mulighed for tilskud hvis du er medlem af “Danmark”.