For studerende, nyuddannede og autoriserede psykologer

Nye selvstændige afdelinger

Vi udvider med nye selvstændige afdelinger landet over.

Du får muligheden for at blive privatpraktiserende i din egen klinik, og du bliver en del af et stærkt fagligt team.

UngLiv.dk mangler aktuelt mulighed for at kunne henvise klienter og øvrige kunder til kvalificeret behandling, tværfaglig supervision og undervisning m.v. flere steder i landet. Vi mangler aktuelt afdelinger på Fyn og Øerne, i Nord- og Sønderjylland. Dertil ønsker vi selvstændige afdelinger på Sjælland, primært Nord- og Sydsjælland.

Andre områder af landet kan også komme i betragtning, så lad os endelig høre fra dig hvis du synes der mangler en UngLiv.dk afdeling i netop dit område 🙂

Disse nye afdelinger skal medvirke til endnu stærkere tilbud til børn og unge, hvor god og omsorgsfuld terapi, stærke etiske principper og kvalificeret faglig viden om målgruppen er centrale værdier.

Vi søger derfor nogle dygtige og erfarne børne- og ungdomspsykologer, primært indenfor den kognitive referenceramme, som drømmer om at starte egen praksis. Og som samtidig værdsætter kollegial sparring, konkrete udviklingsmuligheder og de mange andre fordele der er ved at være en del af et større klinisk fællesskab.

 

Vores samarbejdsaftaler med selvstændige psykologer fungerer efter ærlige og enkle principper, hvor motivationen for at skabe en velfungerende afdeling er et fælles anliggende.

Du ejer således til fulde din egen afdeling, og du sikrer rettigheder over de eventuelle særlige bidrag som du tilfører den fælles faglige pulje. Det kunne være et særligt kursus, bøger, øvrigt materiale osv. Fra første dag vil du blive profileret på vores hjemmeside og sociale medier, og du vil nyde godt af en stor mængde velgennemarbejdede materialer samt gode praktiske løsninger. Rigtig mange ting der tilsammen letter den daglige drift i en psykologpraksis, og på bedste vis medvirker til en god opstart af din nye afdeling.

Tilknytningen til UngLiv.dk kan foregå både som en hel- eller deltids afdeling, men der vil blive prioriteret psykologer der på sigt ønsker fuld selvstændig praksis.

Vil du vide mere om muligheden for et samarbejde, er du meget velkommen til at sende en mail til Marianne Schøler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Leder du efter supervision til autorisation?

Som nyuddanet psykolog er en god, tryg og udviklede oplæring særdeles vigtig. Nyuddannede psykologer møder ofte opgaver der både kan være personligt og fagligt krævende – og en god supervision medvirker både til din faglige opkvalificering, og især som en sikring af, at du forbliver langtidsholdbar indenfor vores dejlige fag.

Vi tilbyder både individuelle supervisioner og intensive gruppesupervisioner med henblik på autorisation. Dertil tilbydes akutte supervisioner i særligt sårbare sager. Vores erfaringer spænder bredt på feltet børn, unge og familier. Dertil har vi mange års erfaring med tværfaglige aktører, herunder opholdssteder, uddannelsesinstitutioner, familieindsatser, skoleområdet, specialpædagogiske tilbud m.v.

De individuelle forløb tilpasses altid supervisandens ønsker og behov for udviklingsmål, og gruppesupervisionerne inddrager både fælles temaer og de individuelle udviklingsmål. For alle supervisionsforløb med henblik på autorisation foretages en forventningsafstemning og målsætning forud for indgåelse af aftale.

Fælles for vores supervisonsforløb er, at vi tror på en varm, nærværende og tryg atmosfære er den nødvendige forudsætning for tilliden til at kunne arbejde med selv sårbare temaer. Og vi har ikke glemt, hvordan man som nyuddannet psykolog måske kan være lidt usikker på sin faglige rolle. Hvordan følelsen af egne fejl og mangler ofte kan spænde ben for tiltroen til at være god nok i det faglige arbejde, eller hvordan en særlig problematik hos klienten kan påvirke den enkelte psykolog.

Vi glæder os til at dele de faglige refleksioner med dig.

Hør mere om dine muligheder

Vi tilbyder løbende individuel monofaglig supervision, også ved akut behov.

Vi opretter løbende små grupper for intensiv supervision. Gruppen oprettes ved min. 2 deltagere, og tiderne kan i høj grad tilpasses efter jeres ønsker og behov.

Kontakt Marianne Schøler

Ledige Stillinger

Ingen jobopslag pt. 

Du meget velkommen til at skrive en uopfordret ansøgning til chefpsykolog Marianne Schøler på mail: marianne@ungliv.dk

 

Psykologistuderende

Vi har ledige stillinger i vores Mentorkorps.

Vi søger flere nye mentorer til opstart i august 2024

kiss Ansøgningsfrist er 14. juni 2024
surprisedJobsamtaler afholdes 20. og 27. juni 2024

Læs stillingsopslaget her 

Alle ansøgninger til Mentorkorpset skal stiles til psykolog Laura Lorenzen Lee på mentor@ungliv.dk

Opslået 21.05.2024