Mentorhåndbogen – E-bog

Folkeskolen.dk skrev om bogen:
En stor håndsrækning til mentorarbejdet

Mentorskabet har eksisteret lige så længe som mennesket har haft behov for udvikling af færdigheder og talenter. I nyere tider er mentorskabets lærende alliance blevet en velkendt del af den økonomiske og faglige dagsorden inden for vores uddannelsessystem. Mentorrollen er på trods af dette stadig ikke klart defineret, og spørger man bredt, får man mange (gode) bud på mentorskabets formål, opgave og indhold, men det metodiske grundlag er mange gange uklart og bæres ofte af den enkelte mentor.

Mentorhåndbogens fornemste formål er at bibringe en metodisk og faglig tydelighed til mentoropgaven. Med inddragelse af vitaliserende overbliksmodeller og detaljespecifikke kognitive metoder giver bogen et bud på både proces, metodik og konkrete redskaber – alt sammen med et skarpt blik på arbejdet med fastholdelse af psykisk sårbare unge i uddannelse.

Bogen henvender sig til den brede gruppe af fagpersoner, der har fået mentoropgaven i hænderne, og de metodiske forslag kan med lethed tilpasses mentorering i grundskolen, efterskolen, gymnasiet, fagskolen eller mesterlæren.

Skrevet af chefpsykolog og indehaver af UngLiv.dk Marianne Schøler.

Materialer til Mentorhåndbogen

Vælg bogtype:

Bog

E-Bog

149 kr.

Prisen er inkl. moms