Kurser

Niveau 2

For dig der enten har været på Kognitiv Vejledning eller Mentoruddannelsen

Velkommen til det videregående kursus i kognitiv metode. Kurset er to intensive dage med eget casearbejde, og der er god tid til at komme i dybden med dine egne sager. 

Tilmeld dig her

2-dags kursus med overnatning og aftenprogram.

Sted: Hotel Plaza Odense

Datoer: Efterår 2020 - datoer følger

Pris Kr. 4.900,- ex. moms, inkl. fuld forplejning, materialer og overnatning.

Overbygningsmodulet er for alle der har gennemført Kognitiv Vejledning (eller lignende kursus), og ønsker at videreudvikle og forfine deres færdigheder indenfor den kognitive tradition. Deltagerne skal have grundlæggende kendskab til den kognitive diamant, situationsanalyser og sokratisk dialog.

Kurset indeholder et målrettet og specielt tilrettelagt indhold, for derved at give deltagerne mulighed for at komme i dybden med de særlige aspekter, der kendetegner anvendelse og tilpasning af de kognitive metoder til unge.

Deltagerne på dette kursus vil blandt andet blive præsenteret for en dybere diagnostisk og psykologisk forståelse af fx angst, depression, personlighedsforstyrrelser, kognitive forstyrrelser, selvskade, selvværd og stress m.m. Kurset lægger særligt vægt på træning og demonstrationer af den Sokratiske dialog og arbejdet med den unges dysfunktionelle leveregler. Dertil vil deltagerne lære at opstille forskellige adfærdseksperimenter og afprøve gradueret eksponering.

Som forberedelse til kurset fremsendes et caseskema, hvor deltagerne har mulighed for at forberede netop den problemstilling de ønsker at arbejde med. Kursusprogrammet vil i videst mulige omfang tilgodese deltagerens konkrete ønsker til indholdet.

Max. 18 deltagere

Med venlig hilsen

Underviser Chefpsykolog Marianne Schøler
Tlf:. 2449 0740

Printervenligt program