Ryomgård

Dette er hovedsædet, her udspringer alt fra. Det er også her al administrationen foregår. Beliggende på den gamle jernbanestation i Ryomgård, med togene lige til døren.

Ryomgård Station
Jernbanegade 14a
8550 Ryomgård

Der er højt til loftet på alle måder. Når du kommer ind fra gaden gennem den gamle stations hoveddør, møder du tændte stearinlys, grønne planter og sommetider en lille hund der byder dig velkommen med logrende hale. Han bliver på kontoret, hvis ikke du kan lide hunde.

Alt er holdt i en afslappet blanding af loppefund, arvestykker og helt nye ting. Sådan så man føler sig godt tilpas, slapper af og har en følelse af at tiden er gået lidt i stå på den gode måde.

Aarhus

Beliggende midt på Store Torv er Århus afdelingen utroligt centralt placeret. Det er en gammel herskabelig lejlighed med højt til loftet.

Store Torv 14, 2 sal
8000 Aarhus C

Den er indrettet i en skæg blanding af helt nye ting og gamle finurlige loppefund. Der er lyst, luftigt og en god atmosfære.

Skanderborg

Vores afdelingen i Skanderborg er beliggende
i yderkanten af byen.

Godthåbsvej 15-17, 1. sal
8660 Skanderborg

UngLiv.dk’s lyse og venlige lokaler er på 1. sal. Der er fine parkeringsforhold ved afdelingen.

Kbh K

Nørregade 41
1165 Kbh K

Afdelingen i København

Her kan du møde

Faisal som er uddannet psykolog fra Brunel University i London 2009, og er efterfølgende autoriseret af Dansk Psykolognævn. 
Faisal har en meget bred og erfaringsrig profil, og har arbejdet med forskellige psykologfaglige arbejdsopgaver, herunder terapi, undervisning, supervision og konsultativ praksisfelt inden for PPR.

Terapi

Faisal har stort kendskab til terapi/behandling af børn, unge og deres familier. Alt efter problematikken har Faisal enten arbejdet individuelt med barnet/ den unge eller familieterapeutisk med hele familien.

Angst

Faisal har et stort kendskab til psykologisk behandling af angst og har arbejdet med børn, unge og voksne med angstproblematikker, både individuelt og i gruppesammenhænge, herunder afholdt Cool Kids og Chilled grupper.

Tværkulturel Psykologi

Faisal har specialviden inden for Tværkulturel Psykologi, og har beskæftiget sig blandt andet med temaer som Etnisk-minoritets-identitetsdannelse samt børneopdragelse i forskellige kulturer.

Psykoedukation

Faisal har en helt særlig specialviden inden for gennemgribende udviklingsforstyrrelser, herunder Autismespektrumforstyrrelse, hvor han i flere år har haft terapeutiske forløb samt psykoedukation (undervisningsforløb) til forældre og fagpersoner, og har været med til at implementere grundkursus i Køge Kommune og Børne og Ungdomspsykiatrisk Hospital, Bispebjerg til nydiagnosticerede børn og unge. Kendetegnet for Faisals arbejde inden for denne målgruppe er, at han formår at få beskrevet den pågældende persons diagnose meget detaljeret, og sikrer derved, at vedkommende får håndgribelige strategier ift at imødekomme de ovennævnte vanskeligheder. Dette gør sig også gældende, når fagpersoner skal have sparring ift. det pædagogiske arbejdsfelt.

Børneopdragelse

Faisal har specialviden inden for børneopdragelse, hvor der arbejdes med samspil og tilknytning mellem børn og forældre ved hjælp af positive opdragelsesstrategier samt styrke forældresamarbejdet. Derigennem kan børns sociale kompetencer samt evner til selvregulering og læring fremmes.

Faisal Saleem
Psykolog Aut.

Telefon2670 9533
Email:faisal@ungliv.dk