Ungdomscafé

Caféen er lukket mandag d. 14. december 2020 (16-24 år)

En følelse af fællesskab midt i ensomheden

Savner du også relationer og venskaber med andre jævnaldrende i din hverdag? Føler du dig indimellem ensom og mangler du nogen at hænge ud og snakke med? Måske du har lyst til en hjælpende hånd til at lære andre unge at kende?
Så er UngLiv.dk’s ungdomscafé måske noget for dig!
Caféen er åben for alle unge mellem 16 og 24 år, som har lyst til at tilbringe et par timer hver anden uge med hygge og samvær i UngLiv.dk’s lokaler i Ryomgård.
Temaer for caféens aftener kunne være: Selvsikker adfærd, smalltalk, selvværd, følelsesliv, venskaber, fremtidsdrømme mm…..

Ensomhed kan opleves, føles og mærkes på rigtig mange måder. Du er ikke forkert, og du er ikke alene. Faktisk oplever 12 ud af 100 unge at føle sig svært ensomme.

Praktiske informationer:

Med opstart: ikke aktiv pt.
Adresse: Jernbanegade 14a, 8550 Ryomgård.

Deltagelse i Caféen koster 25 kr. per gang, hvilket går til brug af lokale, kaffe, the, juice og snacks.

Man køber et klippekort med fire klip (100 kr.), hvilket er gyldigt i et halvt år, og som kan bruges, når man har tid og lyst. Når man har brugt sine klip, kan man købe et nyt.
To søde frivillige står for caféen, og de vil for eksempel komme med forslag til aktiviteter, støtte til at komme i gang med at lære hinanden at kende og små oplæg til at få samtalerne i gang.

Er du interesseret i ungdomscafeen, så skriv til os