Kurser

Kurser til nyuddannede psykologer og psykologistuderende

Store Torv 14, 2. sal, Aarhus

Tryk på kurset for beskrivelse og info:

Kognitiv adfærdsterapi - KAT 1      

Efterår 2019 

Datoer følger

 

Kognitiv adfærdsterapi - KAT 2

Efterår 2019 

Datoer følger

 

Grundkursus i angstbehandling
af børn og unge

Nyt hold til efteråret   

Datoer følger

 

Pris:
Nyuddannede: kr. 750,- pr. dag inkl. te/kaffe.
Studerende: kr. 500,- pr. dag inkl. te/kaffe.

Alt andet skal I selv have med hjemmefra
- så husk at tage mad med.

Slides og arbejdsskemaer vedr. kurserne får du tilsendt inden kurset på mail (husk tjek spam filter), sørg selv for at udskrive.

Tilmelding er bindende!

Printervenligt program, tryk på kurset.

Læs anmeldelser af kurserne under billedet.
undefined

 

Skrevet af kursister på KAT 1:

"Jeg synes kurset var veldig spennende og det var veldig sjov med praktiske øvelser da studiet har vært veldig teori preget. Lokalet var også veldig hyggeligt og lager en varm/trygg atmisfære å lære i. Efter kurset føler jeg at jeg sitter igjen med litt bedre kunnskap om kat og hvorledes det utøves i praksis. Kurset kan anbefales på det varmeste! :-) –Pia Otterstad"

"En god innføring i det rent praktiske ved kognitiv adferdsterapi, og hvordan de ulike metoder brukes i praksis. God struktur og oppbygning. Jeg føler meg både tryggere og mer motiveret når det gjelder både studietm praksisperioden og min fremtid som terapeut. –Karoline"

.............................

Skrevet af kursister på KAT 2:

"Det var rigtig godt at komme i dybden med allerede kendte redskaber og lære nye. Der var en god opbygning af materialer så det virkede meget naturligt. Dejligt at have meget tid til øvelserne –Isabella Arbirk"

"Et spennende kursus. Sjovt å få fyllt på sin kognitive ”redskapskasse”, og meget positivt med mye tid til øvelser. Kunne gerne vært enda mer øvelser, men satte oss stor pris på teorien der ble undervist i. –Gina"

"Jeg synes kurset har vært veldig godt. En fin blanding mellom god, relevant teori og nyttige øvelser, hvor man får udfordret seg selv, og får redd ut av komfortsonen. Jeg føler derfor at jeg sitter igjen med mye god, ny kunnskap og nyttige erfaringer. –Ida."

.............................

Skrevet af kursister på Grundkursus i angstbehandling:

"Det var rigtig godt at få sat teorien på meget praktisk, idet jeg kan forestille mig at arbejde med angst samt have en fornemmelse af selve arbejdet. - Anders V. Jakobsen

"Særdeles spændende og lærerigt kursus. Hvor teori og praksis kobles sammen på en meningsfuld måde. Kurset giver indblik i konkrete arbejdsskalaer og metoder, der kan afhjælpe angst hos børn. - Kasper Christensen"