Kurser

A.R.T. Træner kursus. 

Fantastisk metode til arbejdet med aggressive, modstandsfyldte og kriminalitetstruede unge!

A.R.T. kobler vredeshåndtering, moralsk tænkning og sociale kompetencer i et intensivt forløb, og er international anerkendt som en af de mest effektive indsatser overfor målgruppen, med påviselig langvarig effekt. 

Tilmeld dig til venteliste her

8-dags kursus á 3 moduler i Ryomgård (Jylland)

Sådan bliver kursusdagene fordelt:

MODUL 1: 8.-9.-10.& 11. okt 2018
Praksiserfaring hjemme
MODUL 2: 26. -27 & 28. nov. 2018 
Praksiserfaring hjemme
MODUL 3: Eksamensdag: 5. februar 2019    Under afholdelse

Kurset oprettes ved minimum 8 deltagere.

Tilmeld dig til venteliste, ved at trykke på den grønne knap.
Og vi kontakter dig så snart der er samlet nok til et hold. Tilmeldingen til ventelisten er ikke bindende.

Pris
 

Kr. 17.200,- ex moms, incl. fuldt kursushonorar, materialer, eksamen, frokost, kaffe.

For printervenligt program, tryk ude til højre

A.R.T. - Aggression Replacement Training retter sig til arbejdet med børn og unge der enten har, eller er i stor risiko for, at udvikle adfærdsproblemer. Det har imidlertid vist sig, at også børn og unge med ikke problematisk social adfærd kan drage stor nytte af træningen. F.eks. i den almene folkeskole, i fritidsklubber og andre sociale sammenhænge, hvor unge færdes sammen.
Forskellige børne- og ungegrupper med andet fokus – f.eks. angst eller selvværdsproblematikker - kan med fordel inddrage elementer fra A.R.T. i gruppearbejdet.

Deltagere:

A.R.T. træner uddannelsen retter sig til heldagsskole-, specialundervisnings- og ungdomsskoleområdet, samt pædagoger, lærere, socialrådgivere, støtte/kontaktpersoner, psykologer og andre, der arbejder med børn og unge indenfor socialforvaltninger, ungdomspsykiatriske tilbud, opholdssteder og kriminalforsorgen.

OBS: Det er vigtigt at understrege, at der altid skal være to uddannede A.R.T. trænere for at kunne afholde korrekte A.R.T. grupper. Der forudsættes også at man har praksiserfaring mellem modulerne for at kunne modtage et kursusbevis.
Læs mere om forudsætningerne her.

Formål:

Hensigten med træningen er at forbedre barnets/ den unges evne til at fungere socialt. A.R.T. er et multimodalt program, som betyder, at det indeholder komponenter, som fokuserer på forskellige aspekter ved social funktion. Programmets tre hovedkomponenter er:

1. Social færdighedstræning
2. Træning i vredeskontrol
3. Træning i moralsk ræsonnement

A.R.T. træneren uddannes i tilrettelæggelse og afholdelse af børne-/ungegrupper med adfærdsvanskeligheder.

Målsætningen med dette kursus er at give deltagerne en grundig indføring i metodikken og træningsprogrammet – således at deltagerne selv er i stand til at varetage arbejdet med opstart, gennemførsel og evaluering af egne A.R.T. grupper.

Det er en fordel at kunne opstarte grupper allerede tidligt i forløbet, f.eks. med fokus på social færdighedstræning – da konkrete erfaringer med børns/unges respons på forløbet giver mulighed for afklaring og tilpasning til netop din målgruppe. Der er stor opmærksomhed på generalisering af metoden i hverdagen.

Printervenligt program

Læs mere om A.R.T her