Psykolog Nina Schultz Pedersen

ninaSH2016.jpg

Nina Schultz Pedersen er uddannet psykolog, cand. psych., fra Århus Universitet i starten af 2016. Nina har været tilknyttet UngLiv.dk siden 2015, hvor hun har arbejdet som praktikant som led i sin uddannelse på Århus Universitet.

Nina tilbyder individuelle forløb for børn, unge og unge voksne med en række problemstillinger - såsom angst, depression, selvskade, stress, sorg og hash-misbrug. Nina har erfaring med at anvende mindfulness-baseret kognitiv terapi i arbejdet med lettelse og håndtering af depression, stress og angst. Nina arbejder som behandler i gruppeforløb med angstbehandlingsprogrammerne Cool Kids og Chilled. Yderligere er Nina uddannet HAP-behandler, og tilbyder specialiseret afvænningsbehandling til unge med et cannabismisbrug.

Nina har gennem sit studie beskæftiget sig teoretisk med anvendelsen af kognitiv livssamtale i arbejdet med unges livsbaneskabelse, samt anvendelsen af mindfulnessprogrammer til børn og unge.

Herudover afholder Nina kurser og workshops i eksamensangst, unge og selvskade, misbrugsproblematikker og kognitiv adfærdsterapeutisk behandling.