Psykolog Anna Klein Juhl

Anna Klein Juhl.jpg

Psykolog
Anna Klein Juhl

Telefon: 6142 6040
Email: anna@ungliv.dk

Afd. Ryomgård

Anna er uddannet psykolog, cand. psych. og har været tilknyttet UngLiv.dk siden 2019

Anna har været tilknyttet UngLiv.dk siden marts 2019. Anna har tidligere arbejdet med unge i TUBA (Terapi og rådgivning for Unge, som er Børn af Alkoholmisbrugere) og har således et indgående kendskab til typiske dynamikker i familier med misbrug. Anna har derudover arbejdet i privat praksis og med sygemeldte borgere.

Anna tilbyder individuelle samtaleforløb til unge og unge voksne i Ungliv.dk. Udgangspunktet for et godt forløb hos Anna er, at den unge mødes med empati, nysgerrighed, respekt og anerkendelse, og opfattes som eksperten i sit eget liv. Anna anskuer terapien som et aktivt samarbejde, hvor der både er fokus på udfordringer og ressourcer, og hvor den unges forandringsønsker er omdrejningspunktet.

Anna har arbejdet med en bred vifte af problemstillinger, men har især erfaring med behandling af stress, angst, depression og emotionelle vanskeligheder. Anna er optaget af den enkeltes livsvilkår og omgivende miljøer, og interesserer sig meget for ungdomslivets forandringer og faser, og den proces det er at finde sine egne værdier og identitet.