Kognitiv Terapeut Rene D. C. Juhler

ReneSH.jpg

Kognitiv Terapeut
Rene D. C. Juhler

Telefon: 
Email:

Afd. Ryomgård

 

Rene er uddannet Coach og Gruppefacilitator igennem fire år på ID-Academy og er senest uddannet konfliktmægler ved Center for Konfliktløsning.

Rene har arbejdet med socialt belastede og kriminelle børn og unge siden 2002, og i 2008 blev han ansat i Aarhus Kommune som behandler. Her startede han ”Genoprettende Ret” op som et led i et større kriminalitetsforebyggende og -behandlende projekt. Under arbejdet med Genoprettende Ret har Rene bl.a. fungeret som konfliktmægler mellem unge samt mellem unge og professionelle.

Ydermere har han samarbejdet med Konfliktrådet ved Østjyllands Politi omkring at få unge kriminelle til at møde deres ofre i konfliktråd.

Rene tilbyder mægling i konfliktsituationer mellem unge og ligeledes mellem ung og professionel. Rene har en særlig interesse i og fokus på, hvordan vi professionelle bruger os selv i relationen til de unge.

Som udgangspunkt er Renes holdning, at der i enhver konflikt ligger en mulighed for udvikling og vækst. En mulighed for vækst både hos den unge og hos den professionelle. I konflikterne ligger muligheden for at opnå større forståelse af andre, men om ikke mere væsentligt, muligheden for større forståelse af sig selv. For os professionelle er det enormt givtigt ift. effekten af vores arbejde, hele tiden at stræbe efter at opnå forståelse af os selv og dem vi arbejder med, unge som voksne. Samtidig er dette vigtigt ift. vores trivsel og velværd.

Rene tilbyder samtaleforløb til unge med problematikker som f.eks. misbrug, kriminalitet, vrede, motivation, fastholdelse i uddannelse m.m.

Ydermere tilbyder Rene undervisning og supervision, hvor relationsarbejde og konflikthåndtering/- mægling er i fokus.