Psykologistuderende Mie Lundsgaard Jensen

Mie2019SH.jpg

Psykologistuderende
Mie Lundsgaard Jensen
  
Telefon: 3042 8677
Email: mie2019@ungliv.dk

Mie er ansat som studentermedhjælper hos UngLiv.dk, hvor hun varetager individuelle forløb med unge.

I perioden 01/09-20/12/19 var Mie praktikant ved UngLiv.dk som en del af sin kandidatuddannelse i Psykologi ved Aarhus Universitet. Her var hun bl.a. som assistent på forskellige psykologiske kurser, hjælper og underviser i to gruppeforløb med angstproblematikker samt et for sorgramte børn og unge og varetog individuelle, terapeutiske forløb. 

Mie har både før og gennem sin studietid haft en stor interesse for at arbejde med børn og unge. Tidligere har hun arbejdet som frivillig i en ungeklub for borgere med autisme, omsorgsmedhjælper på et bosted, forskningsassistent for et sorgprojekt og tester af børns sprogudvikling.

Hun har bl.a. erfaringer med at arbejde med børn og unge i sorg, med autisme, lavt selvværd, forskellige former for angst og spiseforstyrrelse.

Et samtaleforløb hos Mie baserer sig på empati, åbenhed og anerkendelse. Det er vigtigt for Mie, at der skabes et trygt rum, hvor den unge føler sig set og hørt. Alle problematikker og tanker ses derfor ud fra den enkelte unges perspektiv, hvorpå den unge selv er eksperten. Alle mennesker føler, tænker og oplever situationer forskelligt, hvilket Mie lægger stor vægt på. Igennem samtalerne vil Mie også berøre, hvorvidt forandringer, relationer eller andet i den unges liv kan have indflydelse på den dennes livskvalitet.