Kontakt

Psykolog til afdelingen Ryomgård.

Vi søger en dygtig og engageret psykolog med tiltrædelse d. 15.1. 2020 eller umiddelbart efter. Stillingen er en 1 årig projektbaseret stilling med mulighed for forlængelse. 30-37 timer ugentligt.

Psykologen skal kunne varetage følgende arbejdsområder:
Individuelle behandlings- og rådgivningsforløb, skriftlig rapportering, forældresamarbejde og netværksmøder for klienter i alderen 10 – 25 år. Problemområderne er typisk indenfor angst, depression, traumer, misbrug, selvskade, akut krise, skolevanskeligheder, generel mistrivsel m.v.

Supervision af tværfaglige personalegrupper på fx opholdssteder, kommunale teams og plejefamilier.
Udvikling og afholdelse af kurser, foredrag og workshops indenfor den kognitive referenceramme.
Afholdelse af grupper for unge, fx eksamensangst, socialangst m.v.

Vi ønsker os en selvstændig og engageret psykolog, der brænder for at gøre en positiv forskel for vores unge klienter og deres nærmeste. Erfaring med kognitiv behandling i individuelle forløb med den unge målgruppe er en forudsætning, samt evt. kendskab til gruppebaserede programmer fx A.R.T., Cool Kids og Chilled eller lignende.
Nyuddannede er velkomne til at søge, såfremt der er mulighed for opnåelse af den fornødne oplæring gennem hhv. virksomhedspraktik og løntilskud.

Vi tilbyder en dynamisk arbejdsplads i rivende udvikling, med høje faglige standarder og et meget stærkt fokus på skabelse af den gode relation til vores unge klienter. UngLiv.dk har et trygt og tillidsfuldt arbejdsklima, hvor medarbejderes trivsel sættes i højsædet og hvor der er plads til kollegial omsorg og masser af humor i pauserne. Vil glæder os til at få en ny kollega.

Ansøgningsfrist den 30.12.2019

Samtalerne afholdes i uge 2 eller efter nærmere aftale.

Ønsker du at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte:

Marianne Schøler på marianne@ungliv.dk eller 24 49 07 40.

Vi holder juleferie i uge 1.