Psykolog Aut. Lise Loft Larsen

Billede af kvindelig psykolog som hedder Lise Loft Larsen

Telefon:4256 9887
Email:lise@ungliv.dk

Afd.:Aarhus

Lise er uddannet psykolog, cand. psych. aut., fra Århus Universitet, og har været tilknyttet UngLiv.dk siden februar 2022.

Lise har arbejdet med børn, unge og familier som PPR-psykolog, som underviser på gymnasium og som rådgiver, supervisor og gruppeleder i frivillige foreninger. Inden Lise startede ved UngLiv.dk har hun gennem 7 år arbejdet på et tværfagligt smertecenter med mennesker i alle aldre ramt af kroniske/længerevarende smerter. Hun har således erfaring med at hjælpe mennesker, der udsættes for store, svære og varige livsændringer. Centrale temaer i dette arbejde er: Tab, sorg, accept, identitet, selvbillede, selvtillid, selvværd, samspillet mellem krop og psyke, søvnproblemer, stress, angst og depression.

Lise har i sine tidligere ansættelser arbejdet med individuelle rådgivnings- og behandlingsforløb, men i høj grad også gruppeforløb. Hun har fungeret som mindfulness-instruktør i sin ansættelse på smertecenter, og vil meget gerne bruge denne erfaring fortsat.

Hos UngLiv.dk tilbyder Lise samtaleforløb til børn, unge og unge voksne. Lise er som person smilende, uhøjtidelig og jordnær. Lise er grundlæggende optaget af at hjælpe folk med at få øje på deres ressourcer og styrker, og at hjælpe dem med at bruge disse til at håndtere livets udfordringer.

 Du er altid velkommen til at kontakte Lise